Se video – På jobb – Nyfødtfotografering

Studio Jessheim - Nyfødtfotograf Ingunn Johansen

Om meg

Jeg har 5 års erfaring som nyfødtfotograf. Jeg er veldig glad i barn, tålmodig og har et godt humør.

– Se flere bilder fra nyfødtfotografering her
– Vant bronse i Landskonkurransen april 2018

Jeg har privat studio på Jessheim der jeg bruker naturlig lys. Jeg har også et studio i Oslo der jeg bruker lamper. Jeg har masse utstyr så dere trenger ikke å ta med noe. Jeg kan også komme hjem å fotografere, men da må det være stor stue med masse lys. Vinduene må være lave og solen må ikke skinne rett inn, best om solen er på andre siden av huset. Fotografering tar 3-4 timer da vi ønsker at nyfødt skal være sovende. Det kan ta litt tid før barnet får ro, amming og annet. Nyfødtfotografering bør tas før barnet er 12 dager gammel, optimalt 4-6 dager. Jeg tar også bilder av søsken og foreldre. Av søsken er det best når de er over 3 år, spørs hvor urolige de er. Det blir varmt, så kle dere lett. Ca 1 uke etter fotografering sender jeg ca 100 bilder med vannmerke dere kan velge fra. Link til nedlastning blir sendt på mail. Dere betaler pr pakke, se pris. Ta med ekstra skift, nok mat og bleier. Jeg serverer kaffe/te og noe enkelt. Vel møtt:)

Pris

Fotografering inkludert i prisen. Du betaler pr pakke:
5 stk digitale filer (jpg) kr 3.700
10 stk digitale filer (jpg) kr 4.700
15 stk digitale filer (jpg) kr 5.700
20 stk digitale filer (jpg) kr 6.700
25 stk digitale filer (jpg) kr 7.700
Ekstra bilder 200 kr
Pris for ekstra barn 200 kr
Gravid- og nyfødtfotografering kr 6.500,-*
Prisene er inkludert moms.

Se priser trykk her

*Inkluderer 2 fotograferinger, 5 digitale gravidbilder, 8 digitale nyfødtbilder. For ekstra bilder i denne pakken kr 250 pr bilde.

De ferdige bildene blir levert høyoppløselig i jpg fil (digital fil), ferdig retusjert. Full bruksrett. Det er ikke lov å endre på bildene. De skal være slik de er. Bilder blir sendt elektronisk, kan sendes via post med minnebrikke, koster 100 kr ekstra porto/minnebrikke/konvolutt.

Kontakt


Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding