Borgerlig vielse Rådhuset i Oslo

bryllup/vielse/portretter

Under vil du se tre bildeserier av borgerlig vielse på Rådhuset i Oslo. Bryllupsportretter på Rådhus Oslo og like ved rådhuset.
Se priser under bryllup her. Ta kontakt: ingunnjohansen@yahoo.no


Philip og MarianneIsabel og DiyarTonje og Trond Erik

Vielsen til Philip og Marianne

Jeg ble møtt av et elegant par som smilte fra øre til øre. Ingen tvil at dette paret gledet seg til denne dagen. Bruden spiller i korps og fikk litt av en overraskelse etter vielsen. Tårer og latter var fint å se. Paret valgte å ta bryllupsfotografering i Slottsparken Oslo etter borgerlig vielse på Oslo Rådhus. Det ble gruppebilder på Rådhuset i Oslo og noen bryllupsportretter der også.

Vielsen til Isabel og Diyar

Det var strålende vær denne dagen. Paret var i godt humør. Dette hadde de gledet seg lenge til. Med rask gange gikk paret inn til Rådhuset i Oslo for borgerlig vielse, etterfulgt med familie og venner. Det var god stemning. Paret ønsket å ha bryllupsfotografering på Rådhuset i Oslo, men også med trær og vann, så da endte ferden ved Villa Lilleborg på Ormøya.

Vielsen til Tonje og Trond Erik

Det var et spent par som gikk med raske steg opp trappen for borgerlig vielse i Rådhuset Oslo. Det var god stemning og været var med oss denne dagen. Oslo Rådhus er et flott sted å ha borgerlig vielse.: Nydelig arkitektur og mye historie. Paret valgte å ta bryllupsfotografering på Akershus festning etter borgerlig vielse på Oslo Rådhus.