Cake smash i studio – 1 års fotografering

Barnefotografering

Cake smash fotografering er vanligvis en liten kake som er for barnet, og barnet alene, å gjøre hva de vil. Det er vanlig å feire at barnet har blitt 1 år. Når barnet kan få lov til å søle, kaste, grise og kose seg med kake, sitter de ofte lenge og bare er fornøyd. Masse ballonger, vimpler og pynt er vanlig. Det viktigste er kaken. Jeg har kontakter på noen som kan lage kake eller du kan lage selv. Jeg ordner med pynt og bakgrunn etter ønsker fra foreldre. Jeg kan ta fotografering i studio i Oslo eller på Jessheim (naturlig lys).

Vi kan starte med vanlige bilder av barnet, og så ta frem kake og pynt. Det er fint om du sier i fra på forhånd at du ønsker denne typen fotografering, fordi vi da tilpasser studio til fotograferingen. Det har nemlig en tendens til å bli kake litt overalt , mye søl, ballonger og selvsagt mye latter i studio.

Kontakt meg for pris og time

[contact-form-7 id=”626″ title=”Kontakt norsk”]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *