Gravid og nyfødt fotografering

Ravinedalen og i studio, september og desember

Dette paret ønsket gravid- og nyfødtfotografering. De ønsket fotografering utendørs for gravidfotografering. De vurderte å ta nyfødtfotografering utendørs, men været var dessverre ikke varmt nok denne dagen. Det ble fotografering i studio. Til gravidfotografering valgte vi å dra til Ravinedalen på Gardermoen. En spennende dal som har helt annerledes vegetasjon. Paret hadde kjøpt inn masse spennende klær og lagd en snor med diverse ting de hadde kjøpt inn til barnet. Et kreativt og hyggelig par. Takk for at jeg fikk lov til å forevige disse disse vakre øyeblikkene 🙂

Kontakt meg via epost: ingunnjohansen@yahoo.no

Kontakt meg via epost: ingunnjohansen@yahoo.no

Info gravid – og nyfødtfotografering

Gravidfotografering tas i studio i Oslo eller utendørs på lokasjon. Nyfødtfotografering skjer på Jessheim der jeg har trevegger og beanbag, alt av utstyr. På Jessheim (35 min fra Oslo S) er det masse gratis parkeringsplasser noe som er gunstig for nyfødtfotografering da det tar lang tid. Du tar kontakt så raskt du kan etter fødselen, helst innen 1 døgn etter fødselen og jeg finner ledig tid for fotografering. Nyfødtfotografering bør skje 8-12 dager etter fødselen, senest 14 dager. Jeg vil sende mer informasjon når du har født. Høres det ok ut?

Ca 2-3 uker etter fotografering blir det levert 50-100 bilder med vannmerke/logo fra fotografering som dere kan velge ut ifra. Bilder blir levert digitalt via link på mail. De dere velger blir levert høyoppløselig i jpg format. Disse er ferdig redigert.