Bryllup på Husøy

Bryllupsfotografering - Tønsberg, juli 2016

Denne dagen i juli startet med regn. Paret var tøffe og sa at de kunne bruke paraply og at de tålte litt regn. Med joggesko og finsko i hånden gikk vi til et svaberg og startet å fotografere. Det begynte å lysne til mens himmelen fortsatt var mørk. Med godt humør og latter så kom sola etterhvert.

Det blir fine bilder når det regner og ofte kommer sola frem hvis det ikke regner for mye. Jeg synes det er fint å vise hvordan været var på dagen og en fin paraply blir også bildene morsomme. Det å ta bilder ved vann og hav blir spennende bilder. Skog og trær er fint for å gjemme seg for sterk sol og regn. Å ta bilder ved feks Moss, Tønsberg, Fetsund lenser og på Bygdøy i Oslo er flotte alternativer. Takk for at jeg fikk lov til å forevige denne flotte dagen 🙂

Kontakt meg for mer informasjon

[contact-form-7 id=”626″ title=”Kontakt norsk”]