Se video – På jobb – Nyfødtfotografering utendørs

Nyfødtfotograf Ingunn Johansen

Informasjon

Utendørsfotografering tas når det er varmt, over 25 grader. Vi drar på ønsket lokasjon og jeg tar med diverse utstyr, tepper, dukkevogn mm.

– Se flere bilder fra nyfødtfotografering her
– Vant bronse i Landskonkurransen april 2018

Jeg har 5 års erfaring som nyfødtfotograf. Jeg er veldig glad i barn, tålmodig og har et godt humør.

Jeg har også privat studio på Jessheim der jeg bruker naturlig lys. Jeg har også et studio i Oslo der jeg bruker lamper. Jeg har masse utstyr så dere trenger ikke å ta med noe. Jeg kan også komme hjem å fotografere, men da må det være stor stue med masse lys. Fotografering tar 3-4 timer da vi ønsker at nyfødt skal være sovende. Det kan ta litt tid før barnet får ro, amming og annet. Nyfødtfotografering bør tas før barnet er 12 dager gammel, optimalt 4-6 dager. Jeg tar også bilder av søsken og foreldre. Av søsken er det best når de er over 3 år, spørs hvor urolige de er. Det blir varmt, så kle dere lett. Ca 1 uke etter fotografering sender jeg ca 100 bilder med vannmerke dere kan velge fra. Link til nedlastning blir sendt på mail. Dere betaler pr pakke, se pris. Ta med ekstra skift, nok mat og bleier. Jeg serverer kaffe/te og noe enkelt. Vel møtt:)

Pris

Fotografering inkludert i prisen. Du betaler pr pakke:
– 5 stk digitale filer (jpg) kr 3.900
– 10 stk digitale filer (jpg) kr 4.900
– 15 stk digitale filer (jpg) kr 5.900
– 20 stk digitale filer (jpg) kr 6.900
– 25 stk digitale filer (jpg) kr 7.900
– Ekstra bilde: 200 kr stk
– Pris pr ekstra barn: 200 kr (foreldre gratis)
– Etterbestilling: 300 kr stk
– Gravid- og nyfødt pakke kr 6.900 kr. Inkluderer 2 fotograferinger, 5 digitale gravid bilder, 8 digitale nyfødtbilder. Du sparer 1.300 kr. For ekstra bilder i denne pakken kr 300 pr bilde
– Prisene er inkludert moms.

Se priser trykk her

De ferdige bildene blir levert høyoppløselig i jpg fil (digital fil), ferdig retusjert. Full bruksrett. Det er ikke lov å endre på bildene. De skal være slik de er. Bilder blir sendt elektronisk, kan sendes via post med minnebrikke, koster 100 kr ekstra porto/minnebrikke/konvolutt.

Kontakt


Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding