Cake smash i studio – 1 års fotografering

May 21, 2017

Egentlig skulle vi ta bilder utendørs og avslutte med bad i balje. Været var dårlig og vi tok bilder i studio istedenfor (naturlig lys). Vi startet med vanlige bilder av barnet, og så tok vi frem kake og pynt. I dag skulle vi feire at han har fylt 1 år. Før kaken kom krabbet gutten overalt i studio, men når han fikk kaken tenkte han ikke på noe annet enn den. Når barnet kan få lov til å søle, kaste, grise og kose seg med kake, sitter de ofte lenge og bare er fornøyd. Dessuten smaker det godt. Han satt lenge og vi syntes det var moro å bare se på. Vi lo mye. Til slutt fikk han en dusj før de tok veien hjem.

Det er fint om du sier i fra på forhånd at du ønsker denne typen fotografering, fordi vi da tilpasser studio til fotograferingen. Det har nemlig en tendens til å bli kake litt overalt , mye søl, ballonger og selvsagt mye latter i studio. Jeg kan bestille kake, koster ca 300 kr. Jeg ordner med pynt og ballonger.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *