Nyfødtfotografering

Erfaren nyfødtfotograf

Oslo / Akershus

Informasjon

Jeg har 7 års erfaring som nyfødtfotograf. Jeg er veldig glad i barn, tålmodig og har et godt humør.

– Se flere bilder fra nyfødtfotografering her
– Vant bronse i Landskonkurransen april 2018

Jeg har privat studio på Jessheim der jeg bruker naturlig lys. Jeg har også et studio i Oslo der jeg bruker lamper. Jeg har masse utstyr så dere trenger ikke å ta med noe. Jeg kan også komme hjem å fotografere, men da må det være stor stue med masse lys. Vinduene må være lave og solen må ikke skinne rett inn, best om solen er på andre siden av huset. Fotografering tar 3-4 timer da vi ønsker at nyfødt skal være sovende. Det kan ta litt tid før barnet får ro, amming og annet. Nyfødtfotografering bør tas før barnet er 12 dager gammel, optimalt 6-10 dager. Jeg tar også bilder av søsken og foreldre. Av søsken er det best når de er over 3 år, spørs hvor urolige de er. Det blir varmt, så kle dere lett. Ca 1 uke etter fotografering sender jeg ca 100 bilder med vannmerke dere kan velge fra. Link til nedlastning blir sendt på mail. Dere betaler pr pakke, se pris. Ta med ekstra skift, nok mat og bleier. Jeg serverer kaffe/te og noe enkelt. Vel møtt:)

Pris

Fotografering inkludert i prisen. Du betaler pr pakke:
Se priser her

Send epost til: ingunnjohansen@yahoo.no