Bryllupsfotograf i Akershus/Oslo

En allsidig fotograf, som liker best å ta bilder i vakker natur

Jeg liker best å ta bryllupsfotograferingen i vakker natur, i skogen, ved et vann, park, bro eller et spennende sted som skiller seg litt ut. Hvis regn ønsker jeg at vi er litt lekne og gjør det beste ut av det. En fin paraply og morsomt skotøy kan gjøre regnvær til noe moro. Selvfølgelig kan vi ta bilder inne hvis regn. Vi legger planer for både fint og dårlig vær på dagen.

Jeg kan tilby å være sammen med dere en hel dag, halv dag eller kun bryllupsfotografering etter vielse.

Før bryllupet har vi et planleggingsmøte der vi drar på det aktuelle stedet vi ønsker å ta bryllupsbildene. Vi kan ta noen testbilder, gå rundt og utveksle ideer. Legge en plan for hvor vi skal være hvis regn, ute eller inne. Hvis dere bor langt unna, tar vi møte på telefon/Skype og utveksler ideer der. Viktig å ha planlagt det meste så denne dagen blir din beste dag :)

La meg forevige de vakre øyeblikk. Se flere bilder her

Priser:
9 900,- Bryllupsfotografering, 1-2 timer*
13 900,- Bryllupsfotografering og vielse**
17 900,- Halvdags bryllupsfotografering (6 timer)***
Prisene er inkludert moms.

* Inkl. 40-50 digitale bilder(jpg). 10 bilder retusjert.
** Inkl. 200 digitale bilder(jpg). 12 bilder retusjert.
*** Inkl. 400 digitale bilder(jpg). 15 bilder retusjert.

Prisene inkluderer planleggingsmøte i forkant, der vi besøker ønsket lokasjon og ser etter steder som er fint å ta portrettbildene. Vi kan også øve litt på poseringer. Vi legger plan for hvor vi skal ta bilder i fint og dårlig vær. Hvis kunden ønsker kun portrettbilder og stedet er langt unna er det ofte at jeg møter opp 2 timer før på selve dagen og på ønsket på lokasjon. Vi har da dialog på mail med kunden for ideer og bilder i forkant. De ferdige bildene blir levert høyoppløselig i jpg fil (digital fil). Full bruksrett. Det er ikke lov å endre på bildene. De skal være slik de er. Bilder blir sendt elektronisk, kan sendes via post med minnebrikke, koster 100 kr ekstra porto/minnebrikke/konvolutt.