Kjærester – Forlovelse – Bryllup

Jeg fotograferer på lokasjon eller i studio – Oslo/Akershus/Omegn

Dette er starten på noe spennende

Vi møtes på avtalt lokasjon eller i studio. Ta med flere skift hvis ønske. Vi setter av ca 2 timer. Hvis du ønsker å overraske din kjæreste med frieri kan jeg også være med på å forevige denne overraskelsen.

Om dere ønsker fotografering av dere som kjærester, forlovelse eller bryllup, har jeg gode pakkepriser til dere. Ta kontakt for mer informasjon

Kjærestefotografering

Fotografering inkludert i prisen. Du betaler pr pakke:
5 stk digitale filer (jpg) kr 3.700
10 stk digitale filer (jpg) kr 4.700
15 stk digitale filer (jpg) kr 5.700
20 stk digitale filer (jpg) kr 6.700
25 stk digitale filer (jpg) kr 7.700
Ekstra bilde: 200 kr stk
Etterbestilling: 300 kr stk
Prisene er inkludert moms.
Ca 10-14 dager etter fotografering blir det levert 50-100 bilder med vannmerke/logo fra fotografering som dere kan velge utifra. Bilder blir levert digitalt via link på mail.

De ferdige bildene blir levert høyoppløselig i jpg fil (digital fil), ferdig retusjert. Full bruksrett. Det er ikke lov å endre på bildene. De skal være slik de er. Bilder blir sendt elektronisk, kan sendes via post med minnebrikke, koster 100 kr ekstra porto/minnebrikke/konvolutt.

Vi kan ta bilder i studio (Oslo) eller på lokasjon. Varighet ca. 2 timer.

Forlovelsesfotografering

Samme pris som kjærestefotografering, bare at dere får 10 % rabatt på fotograferingen hvis dere bestiller bryllupsfotografering fra meg også.

Bryllupsfotografering

10.900,- Bryllupsfotografering, 1-2 timer*
14.900,- Bryllupsfotografering og vielse**
18.900,- Halvdags bryllupsfotografering (6 timer)***
Prisene er inkludert moms.

Se priser på print her

* Inkl. 40-50 digitale bilder(jpg). 10 bilder retusjert.
** Inkl. 200 digitale bilder(jpg). 12 bilder retusjert.
*** Inkl. 400 digitale bilder(jpg). 15 bilder retusjert.

Prisene inkluderer planleggingsmøte i forkant, der vi besøker ønsket lokasjon og ser etter steder som er fint å ta portrettbildene. Vi kan også øve litt på poseringer. Vi legger plan for hvor vi skal ta bilder i fint og dårlig vær. Hvis kunden ønsker kun portrettbilder og stedet er langt unna er det ofte at jeg møter opp 2 timer før på selve dagen og på ønsket på lokasjon. Vi har da dialog på mail med kunden for ideer og bilder i forkant. De ferdige bildene blir levert høyoppløselig i jpg fil (digital fil). Full bruksrett. Det er ikke lov å endre på bildene. De skal være slik de er. Bilder blir sendt elektronisk, kan sendes via post med minnebrikke, koster 100 kr ekstra porto/minnebrikke/konvolutt.