Nyfødtfotograf

7 års erfaring

Velkommen! Jeg er en hyggelig og blid dame som har holdt på med nyfødtfotografering i 7 år. Jeg har vunnet flere konkurranser, men verdt og nevne er bronse i landskonkurransen NFF. Nyfødtfotografering skjer på Jessheim der jeg har diverse bakgrunner, trevegger, beanbag og alt av utstyr. På Jessheim (35 min fra Oslo S) er det masse gratis parkeringsplasser noe som er gunstig for nyfødtfotografering da det tar lang tid (3-5 timer). Ca 2-3 uker etter fotografering blir det levert 50-100 bilder med vannmerke/logo fra fotografering som dere kan velge ut ifra. Send mail til: ingunnjohansen@yahoo.no og vi avtaler nærmere. Vel møtt!

Se flere bilder fra nyfødtfotografering
Se priser nyfødtfotografering
Se film fra nyfødtfotografering i studio
Se bilder fra gravidfotografering