Gravid og nyfødt fotografering

Ravinedalen og i studio, september og desember

Dette paret ønsket gravid- og nyfødtfotografering. De ønsket fotografering utendørs for gravidfotografering. De vurderte å ta nyfødtfotografering utendørs, men været var dessverre ikke varmt nok denne dagen. Det ble fotografering i studio. Til gravidfotografering valgte vi å dra til Ravinedalen på Gardermoen. En spennende dal som har helt annerledes vegetasjon. Paret hadde kjøpt inn masse spennende klær og lagd en snor med diverse ting de hadde kjøpt inn til barnet. Et kreativt og hyggelig par. Takk for at jeg fikk lov til å forevige disse disse vakre øyeblikkene 🙂

Kontakt meg for pris og time

[contact-form-7 id=”626″ title=”Kontakt norsk”]

Regler for nyfødtfotografering

Det er visse krav til nyfødtfotografering som naturlig lys og at det må være 25-28 grader i rommet. Jeg har privat studio på Jessheim med flere ekte tre bakgrunner og bakgrunner jeg kan sette opp med duk. Jeg har masse utstyr så dere trenger ikke å ta med noe. Jeg kan også komme hjem å fotografere, men da må det være stor stue med masse lys. Vinduene må være lave og solen må ikke skinne rett inn, best om solen er på andre siden av huset. Fotografering tar 3-4 timer. Det kan ta litt tid før barnet får ro, amming og annet. Nyfødt fotografering bør tas før barnet er 12 dager gammel, optimalt 4-6 dager. Jeg tar også bilder av søsken og foreldre. Av søsken er det best når de er over 3 år. Under 3 år er de veldig urolige og 3-4 timer blir lang tid, da er det fint at dere har med barnevakt som kan ta med de ut. Jeg kan ikke garantere at en på under 3 år går med på en slik fotografering. Ofte er det lettere med en søsken som har fått lov til å kose og holde litt fra før. Noen klarer ikke å ligge stille eller sitte stille noe som er nødvendig for noen sekunder. Det kan være smart at dere øver litt på dette hjemme først.